Karolina Borg!

Kategori: Allmänt

Life changes!

Halli hallå vänner! Efter många om och men, samt efter att jag velat fram och tillbaka, har jag beslutat mig för att gå vidare från den här bloggen, för att kunna utvecklas ännu mer! Några la märke till detta redan igår, och om du också vill fortsätta följa min resa genom livet (och dessutom se resultatet på sneakpeaken) så får ni kila över till min nya sida! 

Här hittar du min nya blogg, välkommen!

 

Hey friends! After a lot of thoughts going back and forth in my head, I've finally decided. I'm moving on from this place to develop even further. Another platform it is! Some of you noticed yesterday already and if you also want to continue to follow me on my journey known as life (and also see the result of the sneak peak from the post under) you should go check out my new site! 

Click here to go to my new blog, welcome!

 

Right now;


Lördag och livet känns bara så himla bra idag! Igår kväll tog vi som sagt bilen upp till Hälsingland för en kort weekend. Jag har haft lite fortsatta problem med huvudvärken men ville ändå följa med ut till skidbacken idag. En liten backe bara för att komma igång i år, superkul. Tråkigt att det inte gick att stanna en hel vecka här! Efter en middag med farmor och farfar framför en egengjord brasa sitter jag på tåget hem igen. Idag har jag enbart gjort saker jag gillar och då är det svårt att få en dålig dag. Musiken är på och jag funderar på att räkna lite matte, hoho vilken lördag, vi hörs igen! Ha en fortsatt fin kväll!

Iced coffee

Det finns många saker jag saknar med Sverige, det kan jag säga, även om jag trivs riktigt bra. Kaffet i detta land är dock inte i närheten av det kaffe jag är van vid i Sverige. Att gå från att jobba med gott kaffe varje dag och även dricka mycket kaffe hemma till att bo i en lägenhet utan kaffekokare och i ett land där kaffet är riktigt vattnigt.. Det är inte det roligaste! Jag är dock glad att det är en så stor grej att dricka kaffe här, jag känner mig hemma. På somrarna är det vanligt att vi dricker islatte för lite svalka, men i detta land är det vanligare att bara dricka iskaffe, så jag bestämde mig för att testa här om dagen. Jag hatar när kaffe blir kallt, odrickbart enligt mig, men detta var faktiskt bättre än jag trodde. Macho som jag är testade jag dessutom utan något socker i (eftersom jag aldrig gör det med varmt kaffe), men jag tror att det hade varit godare. Behöver jag välja mellan islatte och iskaffe blir det nog latten, men jag kommer absolut köpa det igen en varm solig dag. Ser det inte sjukt gott ut?

Central Park

Jag lever! Det går inget vidare med mitt wifi hemma i lägenheten, men jag jobbar på det. Varje dag känns det som haha! Jag har tagit mig iväg från lägenheten idag, det är sol! (Igår snöade det hela dagen.) Jag unnade mig ett träningspass innan det blev kaffe och skype med mamma och pappa på Starbucks. Jag sitter i närheten av Central Park så jag ska alldeles strax ta en promenad där, kameran är med så i nästa inlägg får vi hoppas på lite bilder därifrån. Livet här går så himla snabbt, jag har redan varit här i en vecka och har redan tabbat mig med svenska formuleringar, utmanat mig rejält med engelskan och lyckats irra omkring lite. Men det hör väl till också haha. Vare sig det är sol, regn eller snö så trivs jag redan himla bra! Bilden är förresten ifrån mitt fönster i lägenheten, svårt att inte trivas här.

Monday morning

God morgon fina ni! Frukost och inspiration börjar min dag med, perfekt. Jag ska fixa i ordning mig lite innan jag ska röra mig in mot stan för lite shopping med Alex. Kvällen ska spenderas med familjen på... en konsert? Väldigt oklart hittills, så det berättar jag mer om imorgon. Hur som helst vill jag önska er en bra start på veckan och skicka massor av kramar!

Upp